Zitzak 'Duo Largo' Mint Blue

 • star Zitzak
 • bacon Polyester (waterafstotend)

Ordered before 16:00, shipped today

 • Bancontact
 • Belfius
 • KBC
 • Klarna
 • Creditcard
 • Paypal

Omschrijving

Sit&Joy Duo Largo: De baas van alle zitzakken

De Duo Largo zitzak is robuust en stijlvol. De unieke vorm en structuur straalt een stoere look uit en zorgt voor een bijzondere touch die overal in je huis of in je tuin past.

Duo Largo zitzak is gemaakt voor zowel één als twee personen. Een echte loveseat om samen te genieten van een filmpje of een goed gesprek. Maar ook in je eentje kun je hier perfect op loungen. Geniet samen met je partner, kinderen of een vriend van het comfort dat de Duo Largo biedt.

De Duo Largo kan ook rechtop worden gebruikt vanwege zijn bodem, waardoor het meer is dan alleen maar een groot 'kussen'.


Waterafstotende stof: Geschikt voor binnen en buiten

De speciaal door Sit&Joy ontwikkelde polyester stof is waterafstotend en dubbel gestikt. Hierdoor is de Duo collectie ook zeer geschikt voor buiten. We raden aan om de zitzak droog op te bergen bij geen gebruik. Dit verlengt de levensduur en geeft recht op de garantie. Maar mocht de zitzak een keer nat worden, dan is dit gelukkig niet erg!

Door de waterafstotende stof is schoonmaken ook makkelijk. Een doekje en een milde zeep doen alle vlekken verwijderen!


Duo collectie: Combineer en creëer de ultieme loungeplek

De Duo collectie van Sit&Joy is geïnspireerd op de dubbele kleurencombinatie, de dubbele functies die een Sit&Joy zitzak kan vormen en de speciale waterafstotende stof die zowel voor binnen als buiten geschikt is.

Creëer en decoreer je ruimte met de Sit&Joy zitzakken, kussens en poefs uit de Duo collectie in 4 trendy kleuren. Combineer dit product met één van de volgende producten uit de Duo collectie voor een stijlvolle en unieke loungeplek:

Duo Largo, Duo Senza, Duo Pouf Rondo, Duo Pillow Rolly, Duo Pillow Tutti.


Geleverd met de beste zitzak vulling: FlexiPearl® Original

Deze zitzak wordt geleverd met FlexiPearl® Original zitzakvulling. Dit zijn nieuwe, stofvrije en veerkrachtige witte parels speciaal ontworpen voor zitzakken.

Vanwege zijn omvang wordt deze zitzak geleverd in meerdere dozen. Je dient de zitzak zelf af te vullen met het handige FlexiPearl® EasyFill-Systeem.

Specifications

star Model Zitzak
bolt Merk Sit&Joy ®
cloud-sun Gebruik Indoor & Outdoor
palette Kleur Blauw
box-open Verpakking 78 x 58 x 50 cm (2x)
bacon Materiaal Polyester (waterafstotend)
weight-scale Gewicht 7.5 kg
filter Vulling FlexiPearl® Original
filter Vulling 400 l
ruler Totale lengte 165 cm
ruler-horizontal Totale breedte 135 cm
ruler-vertical Totale hoogte 35 cm

FAQ

Vragen over deze zitzak?

We geven graag antwoord op al je vragen

Waarmee wordt deze zitzak gevuld?

awesomeicons6/solid/chevron-down

De zitzakken van Sit&Joy worden gevuld met FlexiPearl® parels. Waar een normale zitzak al gauw haar sterkte en vorm begint te missen door ouderdom en slijtage, gaat FlexiPearl® langer mee!

De zitzak wordt gevuld met nieuwe ronde witte parels: FlexiPearl® EPS Original. Dit is de meest comfortabele zitzakvulling!

Daarnaast heeft FlexiPearl® als voordeel dat deze vulling geen water opneemt. Hierdoor is FlexiPearl® beter geschikt voor outdoor ten opzichte van andere zitzak vulling.

Let op: Sommige fabrikanten vullen hun zitzakken met gerecyclede parels. Dit lijkt duurzaam, maar helaas gaan deze parels 2-3 keer zo kort mee. Lees hier meer over de verschillende vormen van zitzakvullingen en waarom wij kiezen voor FlexiPearl® parels.

Moet ik deze zitzak zelf afvullen?

awesomeicons6/solid/chevron-down

Dit is afhankelijk van wat er onderaan bij de beschrijving vermeld staat. Sommige zitzakken zijn te groot om afgevuld in één doos te versturen.

Het zelf afvullen van de zitzak gaat eenvoudig met het FlexiPearl® Easy Fill System. Lees hier alles over het vullen van een zitzak zonder geknoei.

Tip: Afhankelijk hoe stevig je de zitzak wilt vullen, houd je meestal extra parels over. Je kan deze parels gebruiken om later de zitzak bij te vullen.

Kan deze zitzak buiten blijven liggen?

awesomeicons6/solid/chevron-down

Geen enkele zitzak kan het hele jaar door buiten blijven liggen. Ook deze outdoor geschikte zitzak kan niet het hele jaar door buiten blijven liggen.

Het is gelukkig niet erg als deze zitzak een keer nat wordt. Door de waterafstotende stof neemt de zitzak geen water op. Zorg er wel voor dat de zitzak daarna zo snel mogelijk weer droog wordt, want de dubbel gestikte naden zijn niet 100% waterdicht.

Wanneer je de zitzak niet gebruikt, raden we aan om de zitzak droog op te bergen en niet buiten te laten liggen. Laat je de zitzak de hele zomer buiten liggen, dan vervalt de garantie.

Lees meer over onze waterafstotende hoezen en wat wij onder outdoor gebruik verstaan.

Hoe lang gaat deze zitzak mee?

awesomeicons6/solid/chevron-down

De hoezen van Sit&Joy zijn extra stevig uitgevoerd en dubbel gestikt. Deze zullen bij normaal gebruik vele jaren goed blijven.

De vulling van EPS parels zal na verloop van tijd inzakken. Dit is sterk afhankelijk van hoe vaak de zitzak gebruikt wordt. De meeste zitzakken dienen na 3-5 jaar bijgevuld te worden met extra parels. Lees hier alles over het bijvullen.

Hoe onderhoud en reinig ik deze zitzak?

awesomeicons6/solid/chevron-down

Wat als ik de verkeerde zitzak bestel?

awesomeicons6/solid/chevron-down

Geen probleem. Je kan de zitzak altijd weer retour sturen. Lees hier alles over retourneren.

Tip: Gebruik onze augmented reality widget om de zitzak op ware grootte in je huis of tuin te plaatsen. Zo weet je zeker of de zitzak in je interieur past. Klik op het AR 360° icoon onder de productafbeelding.

Hoe kies ik de juiste maat zitzak?

awesomeicons6/solid/chevron-down

Voor zitzakken geldt: hoe groter hoe beter! Maar een enorme zitzak past natuurlijk niet altijd in elk interieur. Ontdek meer over de formaten en types zitzakken en waar je op moet letten.

Tip: Gebruik onze augmented reality widget om de zitzak op ware grootte in je huis of tuin te plaatsen. Zo weet je zeker of de zitzak in je interieur past. Klik op het AR 360° icoon onder de productafbeelding.

Wist je dat…?

awesomeicons6/solid/chevron-down
 • 100 liter FlexiPearl EPS ongeveer 1.000.000 bolletjes bevat?
 • Deze bolletjes ook wel parels worden genoemd?
 • In ons magazijn silo’s staan waar maarliefst 3.000.000.000 parels in zitten?
 • We niet hopen dat deze silo’s ooit openscheuren?