Poef 'Duo Rondo' Mustard

  • Poef
  • Polyester (waterafstotend)

Ordered before 16:00, shipped today

  • Bancontact
  • Belfius
  • KBC
  • Klarna
  • Creditcard
  • Paypal

Omschrijving

Sit&Joy Rondo: Pouf, krukje of zt zitzak

De Rondo is de meest veelzijdige van de zitzakfamilie van Sit&Joy. Perfect voor ieder moment. Wil je comfortabel zitten, gebruik het als krukje. Wil je jouw voeten ergens op steunen, gebruik het als voetenbankje. Wil je jouw drankje ergens kwijt, gebruik het als bijzettafeltje. Niets is te gek voor onze Rondo zitzak.


Waterafstotende stof: Geschikt voor binnen en buiten

De speciaal door Sit&Joy ontwikkelde polyester stof is waterafstotend en dubbel gestikt. Hierdoor is de Basic collectie ook zeer geschikt voor buiten. We raden aan om de zitzak droog op te bergen bij geen gebruik. Dit verlengt de levensduur en geeft recht op de garantie. Maar mocht de zitzak een keer nat worden, dan is dit gelukkig niet erg!

Door de waterafstotende stof is schoonmaken ook makkelijk. Een doekje en een milde zeep doen alle vlekken verwijderen!


Basic Collectie: Combineer en creëer de ultieme loungeplek

De Basic collectie van Sit&Joy biedt een veelzijdig kleurenpalet met 12 verschillende tinten. Deze reeks omvat zowel levendige, opvallende kleuren als subtiele, kalmerende tonen.

Geef je ruimte een persoonlijk tintje met de zitzakken van Sit&Joy uit de Basic collectie, beschikbaar in 12 aantrekkelijke kleuren. Voor een unieke en stijlvolle loungeplek, combineer deze zitzakken met andere producten uit dezelfde collectie.

Grandio, Dolce, Senza, Largo, Rondo, Tutti.


Geleverd met de beste zitzak vulling: FlexiPearl® Original

Deze poef wordt geleverd met FlexiPearl® Original vulling. Dit zijn nieuwe, stofvrije en veerkrachtige witte parels speciaal ontworpen voor zitzakken en poefs. De poef wordt gevuld naar je toe verzonden.

Specifications

Model Poef
Merk Sit&Joy ®
Gebruik Indoor & Outdoor
Kleur Geel
Verpakking 50 x 50 x 40 cm
Materiaal Polyester (waterafstotend)
Gewicht 2 kg
Vulling FlexiPearl® Original
Vulling 40 L
Totale lengte 45 cm
Totale breedte 45 cm
Totale hoogte 36 cm